välkommen in i Studio L showroom

I vårt showroom på Kungsgatan 20 i Halmstad hittar ni utvalda vackra tyger från bland andra Romo, Mark Alexander, Zinc Textile, Black Edition, Larsen, Lelievre, GP & J Baker, Lizzo, Wind, Nevotex mfl. Inredningsdetaljer och möbler hittar ni från kända varumärken såsom Reflection Copenhagen, Desingbyus, Ethnicraft, Norr11, Hein Studio, Christina Lundsteen, Abighail Ahern, Woud, AYTM, Dayhome, ElsieD.

Varmt välkomna på ett besök för inspiration, rådgivning och shopping.

Makramé

Ännu en stor passion är att göra bonader i makramé som ni hittar här och var i butiken. Även detta gör vi givetvis på beställning efter era önskemål om ca storlek och färg.

Är ni intresserade av att själva lära er hantverket?

Samla ihop mellan 5-10 personer så håller vi i en kurs bara för er där ni lär er grunderna så ni kan tillverka en bonad som ni får med er hem att pryda väggen med. Vi håller på i ca 4h med avbrott för fika. Brukar vara väldigt uppskattade timmar med mycket kreativitet och många skratt.

Mejla så berättar vi mer på info@studiol.se.


Unika kuddar

Det absolut snabbaste och enklaste sättet att förändra en miljö är med kuddar. Eftersom det blir en hel del tyger över i ateljén har vi hängt fram en del av våra tygskatter som ni kan botanisera bland, för ni som själva syr är detta som en guldgruva för att hitta vackra kvalitetstyger, eller om ni hellre vill att vi hjäper er med sömnaden av skatterna så gör vi ju givetvis det. På detta sätt tar vi hand om alla små bitar som blir över vilket ju är klimatsmart, samtidigt som er personlighet och vår skaparlusta får sig en skjuts. Vi försöker sy era kuddar inom någon dag beroende på hur mycket där är att göra i ateljén.

Kom in och botanisera och inspireras av alla sköna tygbitar. Här finns alla tänkbara material, mönster och färger att välja på. Vill ni sätta till en frans eller andra detaljer finns det en del att välja på där med. Bara fantasin sätter gränser.

Priset på kudden blir efter tygval och detaljrikedom och garanterat värt pengarna eftersom det blir en unik kudde till just ditt hem.

Fotograf
Anders Sällström

I samarbete med fotograf Anders Sällström har väggarna på Studio L prytts med sköna fotografier som passar in i både offentliga och privata miljöer. Missa inte denna hela tiden föränderliga utställning, ibland kanske ni till och med hittar fotografen på plats.

inspiration
och rådgivning

Vi har skapat en plats där ni är välkomna att inspireras och fråga om råd. Ni hittar här utöver en mängd vackra tyger också sköna inredningsdetaljer och en och annan möbel. Allt i ett personligt urval med känsla för hantverk och unikitet.våra tillfälliga öppettider pga postcovid:

måndag-tisdag: Endast tidsbokning

onsdag-fredag: 12.00-15.00

lördag: 11.00-14.00

Övrig tid kan bokas för hembesök alternativt butiksbesök. Kontakta oss via info@studiol.se / 070-654 24 26