välkommen in i STUDIO L showroom

I vårt showroom på Kungsgatan 20 i Halmstad hittar ni noga utvalda vackra och hållbara tyger från bland andra Romo, Mark Alexander, Zinc Textile, Black Edition, Larsen, Lelievre, GP & J Baker, Lizzo, Wind, Nevotex mfl. 

Varmt välkomna på ett besök för inspiration och rådgivning.

Makramé

Ännu en stor passion är att göra bonader i makramé. Även detta gör vi givetvis på beställning efter era önskemål om ca storlek och färg.

Är ni intresserade av att själva lära er hantverket? 

Samla ihop mellan 5-10 personer så håller vi i en kurs bara för er där ni lär er grunderna så ni kan tillverka en bonad som ni får med er hem att pryda väggen med. Vi håller på i ca 4h med avbrott för fika. Brukar vara väldigt uppskattade timmar med mycket kreativitet och många skratt. 

Mejla så berättar vi mer på info@studiol.se.

Re:L STUDIO

Under vårt varumärke Re:L STUDIO hittar ni kuddar som enbart är sydda av resttyger eller second hand tyger. I olika design hittar ni sköna kombinationer av färger. Ni kan också beställa en egen färgkombination som vi syr åt er, ni får då en helt unik kudde som ni förhoppningsvis kommer tycka om länge. Läs mer under fliken RE:L STUDIO.

Fotograf
Anders Sällström

På ovanvåningen finns Anders Sällström på Sällström Photograhpy. Med 30 år i branschen har han en gedigen erfarenhet av fotografyrket och innehar Mästarbrev.

På väggarna hittar ni hans magiska fotokonst, så kom och inspireras för vad som kan passa in i er miljö.

inspiration
och rådgivning

I vårt showroom har vi skapat en plats där ni kan botanisera bland alla vackra tyger och inspireras. Vi finns till hands för vägledning och för att fråga om råd. Kan hända vi kommer ut i butiken fulla av trådrester och lite i andra tankar då vi syr allt på plats en trappa ner i ateljén, men vi blir väldigt glada för lite avbrott och härliga möten. En kreativ oas på alla plan och ni är varmt välkomna. 

våra öppettider

måndag-tisdag: Endast tidsbokning

onsdag-fredag: 12.00-16.00

lördag: 11.00-14.00

Övrig tid kan bokas för hembesök alternativt butiksbesök. Kontakta oss via info@studiol.se / 070-654 24 26