inrednings-sömnad

Studio L utför professionell sömnad för företag och privata miljöer. Hos oss får ni hjälp med att hitta er unika stil till ert hem eller kontor med hjälp av vackra tyger och professionell sömnad. Vi syr allt från tunna linnegardiner till tunga fodrade draperier, från hissgardiner till klassiskt lagda draperingar, allt efter konstens alla regler. 

På Studio L hjälper vi också till med stols- och sofföverdrag, dynor, sängöverkast, kuddar och allt annat som man kan tänkas behöva av textilier. Utmana gärna, allt är möjligt.

inrednings-
Konsultation för privatpersoner

Vi går igenom bostaden under ett eller flera möten, beroende på omfattningen. Under projektets början kommer vi fram till vad ni behöver hjälp med och i vilken utsträckning samt era önskemål. Vi pratar kring era behov, förväntningar och vilka funktioner ni är ute efter. Vi på Studio L är måna om att lära känner er som kunder och vill alltid skapa en tydlig bild av er stil samt vilken känsla ni vill uppnå i ert hem. I efterföljande möten får ni förslag på allt ifrån väggfärg, hur ni kan möblera till gardinlösningar och annan textil inredning. 

Vi hjälper er med så mycket som ni önskar vare sig om ni bor i slott eller stuga. Alla uppdrag är lika inspirerande

VÅR PASSION ÄR TYGER

Studio L hjälper er med allt från hållbara tygval, måttagning och sömnad till uppsättning. Vår stora passion är tyger och vi ser gärna att ni tar god tid på er i vårt showroom för att få inspiration av de olika tygerna till er önskade miljö. Syr ni kanske själva? Givetvis går det att endast beställa tyger också för egen tillverkning.

KONSULTATION FÖR FÖRETAG

Inredningkonsultation för företag vänder sig till företag som vill skapa harmoniska miljöer. Kanske efter renovering och ombyggnation eller om ni bara behöver få till det lilla extra som gör er arbetsplats mer trivsam. Vi utgår från det ni har eller det ni vill behålla, går igenom vilken känsla ni vill skapa och tillsammans med era idéer om färg och material tar vi fram förslag som möter det och adderar lite utifrån vår erfarenhet och kunskap. Vårt mål är att hitta er alldeles egna stil med lite plus.