• t: +46 (0)70-654 24 26
  • e: info@studiol.se
  • måndag-tisdag: stängt | onsdag-fredag: 12.00-18.00 | lördag: 10.00-14.00

Studio L

Inredningssömnad, Inredningskonsultation & Showroom.

Studio L startade 2005 av Lena Sällström. Redan 1992 började hon sin bana som inredningssömmerska och skapade senare genom denna butik en plattform för sin stora passion för textilier, färg och form. Genom åren har det blivit en mängd uppdrag för både små och stora företag liksom privata hem.

2016 öppnade Studio L sitt showroom i nya fina lokaler på Kungsgatan 20 i Halmstad. Här hittar ni en massa, härliga tygprover att bli inspirerade av. Du hittar även sköna inredningsdetaljer och en och annan möbel. Allt i ett personligt urval med känsla för hantverk och unikitet.

Varmt välkomna på ett besök för inspiration, rådgivning och shopping.

 

Studio L är en del av Kungsfreden

Stadsdelen Kungsfreden ligger väster om Halmstad stadskärna. Kungsfreden består av många små butiker och där utvecklingen fortsätter i positiv riktning. Det händer mycket i detta området och det är en stor genomströmning av folk. Kungsfreden är unikt i sitt slag då vi har hittat en lösning över hur butikerna ska kunna hjälpa varandra över gränserna. Vi kommer starta något som vi kallar för en talangfabrik där vi vill dela personalen mellan butikerna vilket gynnar både butikerna och den timanställda personalen.